Exclusief voor abonnees

AA Gent wil de strijd met Club aangaan: Buffalo’s financieel sterk genoeg om niet te moéten verkopen

Gent-manager Michel Louwagie in de Ghelamco Arena.
Photo News Gent-manager Michel Louwagie in de Ghelamco Arena.
Ngadeu, Owusu, Yaremchuk... Meerdere spelers van AA Gent draaien duchtig mee in de geruchtenmolen van de zomermercato, maar bij de ambitieuze Buffalo’s is men niet van plan om ook maar één van zijn parels te laten vertrekken. Of er moest een monsterbod op Jonathan David binnenvallen.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Boden

  Het zal niet meer voor dit jaar zijn. Als alle rechtszaken behandeld zijn kunnen we gelijk met het kerstvoetbal beginnen.

 • Patrick Van Hallewijn

  Goed gezegd Guido van driel ! KAAGent was op rand van faillisement mede dankzij het duo De Witte-Louwagie staan de buffalo's waar ze nu staan.De top van België qua resultaten en het wondermooie stadion. KAAGent is hot geworden.Iedereen spreekt erover.Buffalo 4 ever!!!

 • Ilse Huyghe

  Dankzij de puntendeling in de play offs 1 keer kampioen geworden in 110 jaar. Schaf de play offs af en ze staan nergens.

 • Allard Emile

  Een beetje bescheidenheid zou Gent sieren. Nooiet vergeten van waar je komt en de afgang is nooiet ver. Idem voor Brugge! De val komt vlugger dan de opmars!

 • Johan Swinnen

  Wat een woorden, maar play- offs afschaffen , oh neen, laat staan de deling van de punten afschaffen, oooh neen. Zo stoer zijn ze in Gent.