AA Gent installeert nieuwe luchtzuivering in Ghelamco Arena: “Vernietigt alle virussen en dus ook Covid-19"

BELGA
Vicekampioen AA Gent installeert in de Ghelamco Arena een volledig luchtbehandelingssysteem op basis van koudplasma bipolaire ionisatie. De fans moeten zo beschermd zijn tegen het coronavirus.

“Dit systeem injecteert massaal negatieve ionen in de lucht. Deze vernietigen alle bacteriën, schimmels en virussen (dus ook Covid-19) op permanente basis”, zo klinkt het in een mededeling van de Gentenaars.

“Deze techniek is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Integendeel zelfs: astma en allergiepatiënten zullen vrijer kunnen ademen in onze ruimtes en ziektekiemen worden afgebroken nog voor ze doorgegeven kunnen worden. Deze technologie biedt bovendien extra comfort: niet alleen personen met ademhalingsproblemen zullen zich beter voelen, ook alle storende geuren worden door deze ionisatietechnologie geëlimineerd.” 

Lees ook: Hoe Victor Osimhen, straks de man van 80 miljoen, ‘neen’ zei tegen Anderlecht en doorgestuurd werd door Club Brugge en Essevee 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • luc teirlynck

  Alles wat binnen is krijgt zuivere lucht , nogmaals is gebleken dat onze Buffalo’s een grote club is met een groot hart . Proficiat AAGENT

 • Brigitte de Maere

  En waarom is dit niet in de ziekenhuizen? Rusthuizen ? Enkel voor de voetballers? ...

 • André Christiaens

  In de ganse Corona circus is er maar één persoon die de waarheid allang heeft verkondigd en dat is Maurice De Hond opiniepeiler uit Nederland zegt al drie maanden lucht ventilatie laten nakijken en vensters open.

 • Georges Vande Velde

  Overal verplichten !

 • Dirk Vanvuchelen

  Kan het ook in ziekenhuizen, rusthuizen, restaurants, scholen enz ?