Exclusief voor abonnees

“Snakken tot Maggie zegt: ‘Jullie kunnen weer voetballen’”: het Google Hangout-interview met Jan Mulder en Marc Degryse

.
RV .
“Dit was prettig”, zegt Jan Mulder, net voor hij de chatgroep verlaat. Jan ziet de wereld en het voetbal somber in – “Tot er een vaccin is.” Marc Degryse heeft meer hoop: “Geef mij desnoods voetbal achter gesloten deuren.” Een halfuurtje praten in een Google Hangout over iets wat er niet is: voetbal.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • oswald billiet

  Maak de afrekening op de huidige stand van de competitie en zet die stop. De competitie hernemen of afwerken kan nooit meer met dezelfde intensiteit of inzet. Na een dergelijke sperperiode is alle inzet, zowel geestelijk als fysisch totaal her op te bouwen. Hier moeten verantwoordelijkiheden genomen worden.

 • Emi De graeve

  Maak van voetbalisten ook gewone werkmensen die leven voor de sport. Geef hen een statuut met normaal loon en sociale zekerheden. Dan zullen we zien wie er voor de en wie en voor het geld achter de bal loopt. Het is voor niks nodig dat ze buitensporig verdienen.

 • Johan Vervaeck

  Na een partijtje voetbal tussen twee Italiaanse clubs is de corona-bom gebarsten. Dus zeker niet voor er een vaccin is aub.