Exclusief voor abonnees


Mazzu vindt weer liefde bij Union: “Wat jullie denken, vind ik niet belangrijk”

Felice Mazzu.
BELGA Felice Mazzu.
“Of jullie me nu zien als ‘un petit Mazzu’ of ‘un grand Mazzu’... Ik vind dat niet belangrijk.” Felice Mazzu (54) zet een stap terug voor traditieclub Union Saint-Gilloise en gaat herbronnen in 1B.

Zijn half jaar bij Racing Genk was er eentje om snel te vergeten. Mazzu voelde zich nooit helemaal thuis bij de Limburgers. Het verschil met het familiaire Charleroi – waar hij jarenlang op handen werd gedragen door het publiek – was te groot. De ene club is de andere niet. Bijna exact één jaar na zijn aanstelling in de Luminus Arena werd hij gisteren gepresenteerd bij Union Saint-Gilloise. In het mythische Dudenpark, via Zoom – rare tijden.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • joseph lemmens

    Racing Genk heeft al meer dan eens goede trainers de laan uitgestuurd! Spijtig dat Racing Genk Mazzu - de nodige tijd - niet gegund heeft.