"Grote voetballers, klein voetballand": sociale media gaan los op Eurostadion

Volgens Geert De Vlieger wordt dit de nieuwe aanblik van het stadion.
RV Volgens Geert De Vlieger wordt dit de nieuwe aanblik van het stadion.
"Een blamage, gênant, schandalig, een klucht, typisch Belgisch." De reacties op sociale media zijn niet min nu UEFA aangekondigd heeft dat Brussel niet langer gaststad is voor het EK 2020. Een overzicht van de felste (en grappigste) reacties, van bekende en minder bekende koppen. 

Vindt u de beslissing jammer? We weten het graag.

Poll

Brussel valt af als gaststad voor het EK2020, zo heeft de UEFA beslist. Een spijtige zaak?

 • Ja 40%
 • Nee 58%
 • Geen mening 2%

Plannen worden in extremis gewijzigd..zo zal ons Eurostadion eruit zien in 2020 #noEK #fail #prutsers

Een foto die is geplaatst door Geert De Vlieger (@geertdevlieger) op
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joris Tenerife

  Dit zag je toch al mijlenver aankomen. In Brugge proberen ze al 10 jaar een stadion te bouwen en ze hebben nog niet alle vergunningen. Enkel met vriendjespolitiek kon dit stadion op tijd gebouwd worden. De politici moeten nu niet klagen. Zij kunnen in het parlement de papiermolen aanpassen....

 • marc baute

  Nog een regeringske erbij misschien voor te beslissen

 • Daniel Bamps

  Grote voetballers voor het merendeel geimporteerd uit het buitenland . Moesten ze die niet hebben dan betekenden ze nog minder dan nu . Voetbal gaat allemaal om geld en voor geld.Bevolk de rode duivels eens met oorspronkelijk Belgen en je zal zien wat er dan nog van overblijft.

 • Patrick Ollivier

  En waarom een stadion in Brussel ? Genoeg plaats in Vlanderen of Wallonie .....

 • Leon Van Vaerenbergh

  Jammer... maar het positieve van deze historie is dat Brussel en bij uitbreiding voetballend Europa nu beseft dat Vlaanderen, sedert een tijdje, geen kolonie meer is.