Exclusief voor abonnees

"Als het enkel nog gaat over de kleur van de cornervlag": onze chef voetbal legt uit waarom Vincent Mannaert bewust buitenspel loopt

Photo News
Landskampioen Club Brugge zetelt niet langer in het bestuur van de Pro LeagueOnze chef voetbal Stephan Keygnaert legt uit waarom blauw-zwart die beslissing nam. “Aan amateurisme willen Mannaert en Verhaeghe voortaan niet meer meedoen.” Een inkijk achter de schermen.

“Peter, als jij jouw raket weghaalt uit de Varkensbaai, haal ik de mijne weg.”

Pizza’s liggen mikadogewijs op de tafels in een van de grote vergaderzalen van het bondsgebouw aan de Houba De Strooperlaan.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Albert de Lovendeghem

  Beste Harold, 8 (7.5) punten voor met nog 11 wedstrijden te gaan, dat was de echte situatie toen Club voor slechts 2 miljoen zijn titel kocht. Een koopje voor een ploeg die wat elan verloor én achtervolgers die steeds beter gingen voetballen.

 • johan schatteman

  Ze denken misschien in Brugge aan hun centen, maar ze moeten toch niet gaan schooien bij de andere clubs

 • Geert HERREMANS

  Kinderen trekken een lip en gaan lopen als ze hun goesting niet krijgen. Wat men ook zegt of schrijft, bij Club Brugge denken ze alleen aan hun eigen belang. Het valt trouwens op dat waar ze nog iets te verliezen hadden nl de competitie, moest worden stopgezet maar waar ze iets kunnen winnen (de beker) die moet wel gespeeld. Allemaal zeer logisch!!

 • Jan Boden

  Mannaert spreekt natuurlijk liever over de kleur van de geldbriefjes.

 • Gilbert Vermeersch

  Club altijd kampioen, dat weet iedereen. Met kop en schouders erboven uit.