"Messi overweegt vertrek bij nationale elftal"

Lionel Messi.
ap Lionel Messi.
Daags na de verloren Copa América-finale tegen Chili overweegt Lionel Messi om niet meer uit te komen voor het Argentijnse elftal. De kleine dribbelaar kreeg zoveel persoonlijke kritiek over zich heen dat hij mogelijk deze ingrijpende beslissing neemt.

Dat melden verschillende Argentijnse sportjournalisten. Nadat Argentinië de WK-finale van Duitsland verloor zou het wonderkind ook al overwogen hebben om uit de selectie van het nationale elftal te stappen. Teamgenoten en vrienden wisten dat nog uit zijn hoofd te praten.

De Argentijnse media zet ook een persoonlijke aanval op de dribbelaar in. "Het elftal was niet goed voorbereid op de finale. Vooral Messi liet het afweten. Hij liep alleen maar te wandelen over het veld. (...) Het is tijd om onze tanden te laten zien, zoals Javier Mascherano dat bij uitstek kan. De aanvoerdersband zit duidelijk om de verkeerde arm", zo schreef sportkrant Olé na de verloren finale.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.