Geen nieuwe prijs voor Wout van Aert.
Volledig scherm
Geen nieuwe prijs voor Wout van Aert. © Photo News

Vlaams Sportjuweel en Vlaamse Prijs voor Sportverdienste dit jaar niet uitgereikt

SportHet Vlaamse Sportjuweel en de Vlaamse Prijs voor Sportverdienste worden dit jaar niet uitgereikt. Volgens de jury was er in 2020 te weinig competitie om de prijzen uit te delen.

3 reacties

 • Joeri Tamble

  1 jaar geleden
  Te weinig competitie? Men mag blij zijn dat er een belg is die in dit raar jaar tog hoge toppe heeft gescheerd op internationaal vlak, beloon hem er dan ook voor.
 • René Van Halen

  1 jaar geleden
  Men gunt het Van Aert blijkbaar niet. Wie had hem in een normaal jaar kunnen evenaren?
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Ze hebben iets uitgevonden om het niet te moeten doen, waarschijnlijk om niet de zelfde te moeten nemen want Wout staat met zijn prestatie onbereikbaar hoog dit jaar .
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.