Theo Janssen.
Volledig scherm
Theo Janssen. © Photo News

Vitesse-icoon Theo Janssen (ook ex-Genk) kijkt uit naar duel der Lage Landen: “Zowel Anderlecht als Vitesse zijn aan het bouwen”

VoetbalHij is een icoon van de GelreDome, Theo Janssen (40). Vitesse is de club die Janssen in 2003 een jaartje uitleende aan Racing Genk. Vandaag is Janssen een analist en hij kijkt reikhalzend uit naar het duel der Lage Landen tussen Anderlecht en zijn Vitesse.

  1. Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na City-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”
    Champions League

    Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na Ci­ty-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”

    De 1-5-bolwassing van Club tegen City hoeft mentaal niet lang na te zinderen. Dat vindt de Nederlandse voetbalanalist Mario Been, die zich destijds in 2011 als coach van Genk in de CL overklast zag op bezoek bij Chelsea en Valencia: “Wie het kwaliteitsverschil met City niet inziet, heeft een probleem. Als Club thuis met 1-5 zou verliezen van Cercle, dán moeten ze erover nadenken.”