Vermiste ex-speelster (29) van Standard is terecht

Vanessa Licata speelde van 2000 tot 2012 voor de vrouwenploeg van Standard.
Politie Vanessa Licata speelde van 2000 tot 2012 voor de vrouwenploeg van Standard.
Vanessa Licata (29), een ex-speelster van Standard die sinds vorige week vermist was, is terecht. Dat meldt haar familie in La Meuse.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Afgelopen vrijdag verspreidde de politie een opsporingsbericht voor Licata. Twee dagen eerder, op 1 juli, verliet de vrouw rond 22 uur haar woning in de Rue des Pierres in het Luikse Seraing. Sindsdien ontbrak elk spoor van de vrouw.

Haar gehavende witte Volkswagen Polo werd op 2 juli wel teruggevonden in Villeneuve-d’Ascq, vlak over de Belgische grens. Het voertuig vertoonde sporen van een ongeval. Volgens La Meuse stond de auto fout geparkeerd in de Franse gemeente. De vrouw zou diezelfde dag nog haar vader hebben gebeld, met de vraag haar te komen halen, aldus Sudinfo. Sindsdien heerste er radiostilte.

Licata speelde van 2000 tot 2012 voor de vrouwenploeg van Standard en veroverde drie keer de titel. Het is niet duidelijk waarom ze bijna een week geleden ervandoor ging en waar ze heeft verbleven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.