BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Kortrijk KVK
1
EINDE
0
KAA Gent GNT
 • 9' Goal Faïz Selemani

Vanhaezebrouck en AA Gent kopje onder in Kortrijk, Bezus mist strafschop

Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk heeft AA Gent met het kleinste verschil verslagen. Selemani zette na amper acht minuten spelen een strafschop feilloos om. De Buffalo’s speelden een zwakke partij en zijn met een 7/21 dramatisch aan het seizoen begonnen.

8 reacties

 • dirk caekebeke

  1 maand geleden
  Triestig hoe Heintje altijd een slachtoffer vindt…..waaren de exstra minuten niet genoeg….als FCB exstra tijd krijgt is het ook direct commentaar….overroepen trainer is al bij veel clubs aan de deur gezet 😂
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Zal nog knokken worden samen met OHL en Beerschot.
 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  Komt waarschijnlijk omdat ze geen rust kregen.pfff
 • jenny charels

  1 maand geleden
  HVH zou een reeksje neerzetten, beweerde hij onlangs. Was hij vergeten te vermelden dat het een reeksje nederlagen zou zijn?
 • Danny Debbaut

  1 maand geleden
  HVH heeft "gepiekt" naar de thuismatch van zijn team tegen CLUB en voor één keer de "slag om Vlaanderen" gewonnen. HVH mag van geluk spreken dat de 3 oppononenten in de Conf.Leag. NOG zwakker zijn dan ZIJN Buffalo's waardoor ze europees wellicht doorgaan. DAT is zijn persoonlijk vangnet, waardoor hij nog even "onaantastbaar" blijft. Het geduld van De Witte zal evenwel nt oneindig zijn, Heintje ! En veeg voortaan voor je eigen deur i.p.v. anderen (VAR, scheids, enz.) steeds de schuld te geven !!
 1. Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijandelijke’ fans
  Play
  Champions League
  35

  Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijande­lij­ke’ fans

  Een mooi moment op Jan Breydel. Kevin De Bruyne kreeg een staande ovatie toen hij in minuut 63 vervangen werd door Cole Palmer. ‘KDB’, die de assist gaf bij de 0-3 van Kyle Walker, kon het gebaar duidelijk appreciëren en bedankte het Brugse publiek terug met een applausje aan de dug-out. Wederzijds respect. Ook na afloop van de 1-5-zege bedankte hij de Brugse aanhang. “Het voelde geweldig om terug in België te zijn. Bedankt voor het fantastische onthaal”, schrijft ‘KDB’ op Instagram.
 2. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
  Play
  Drongen/Meerbeke

  Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”