Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Vandenbroucke wil gunstregime voor topsporters volledig schrappen”

SportMinister van Sociale Zaken Frank Vandenbroucke wil de gunstige RSZ-regeling voor professionele atleten volledig op de schop. Dat staat in een eerste aanzet van de plannen, die circuleert in regeringskringen. De laagste verdieners zouden in ruil een soort bonus krijgen, maar grootverdieners betalen in de plannen de volle pot.

113 reacties

 • Jacques Hillaert

  1 jaar geleden
  Kunnen we zijn gunstregime niet schrappen
 • patrick Dekeyser

  1 jaar geleden
  Misschien de maandelijkse onkosten ook belasten . Van de voetballers hebben we nog wat plezier .
 • Roger Declercq

  1 jaar geleden
  Waar wacht hij op.
 • Fred Kijzer

  1 jaar geleden
  Als hij daar mee klaar is mag hij zijn overall en laarzen aantrekken en de Europese beerput ruimen. Met wat daar schaamteloos achterovergedrukt wordt kan makkelijk een tweede RSZ stelsel opgezet worden.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  En de politiekers dan ook ? En die van het Europarlement ook dan he .
 1. “Van Aert en Van der Poel zagen er niet eens vermoeid uit”: ook Lance Armstrong raakt niet uitgepraat na tweestrijd in Hoogerheide
  Play
  11

  “Van Aert en Van der Poel zagen er niet eens vermoeid uit”: ook Lance Armstrong raakt niet uitgepraat na tweestrijd in Hoogerhei­de

  Genieten was het zondagnamiddag van het duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Ook voormalig wielrenner Lance Armstrong genoot met volle teugen. Samen met onder meer zijn ex-ploegleider Johan Bruyneel en ex-ploegmakker Georges Hincapie praatte hij in zijn podcast ‘The Move’ na over het WK in Hoogerheide. “De sterren maken de show.”