Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Nederland NED
4
EINDE
0
Montenegro MNE
 • 38' 62' Goal Memphis Depay
 • 70' Goal Georginio Wijnaldum
 • 76' Goal Cody Gakpo

Van Gaal en Oranje aan het feest: noorderburen winnen met 4-0 tegen een zwak Montenegro

Buitenlands voetbalFlitsend was het spel lange tijd niet tegen het taaie Montenegro, maar het resultaat mocht er wezen voor Oranje: 4-0. Memphis Depay pakte eindelijk weer eens een hoofdrol bij Oranje.

11 reacties

 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Louis Van Gaal = heerlijke Hollandse arrogantie. Zonder twijfel de beste Nederlandse bondscoach ooit. Hadden wij als Belgen maar een bondscoach met zulke ballen aan zijn lijf.
 • Willem Leeuw

  1 maand geleden
  Van Gaal begint het wel weer goed op rails te krijgen.
 • Alex Van Steenpaal

  1 maand geleden
  Nederland zou met dit team wereldkampioen kunnen worden Ze hebben de beste selectie en beste trainer en het is gewoon een Nederlander Een nationaal team met een buitenlandse trainer is niet echt een nationaal team
 • Willem Kempenaers

  1 maand geleden
  Tegen ons zouden ze een fameus pak slaag krijgen!
 • jans van Oosten

  1 maand geleden
  De standaard vvlaame astwoorden zijn ook ook voor zo voospelbaar. "Alez ze zijn weer kampioen." Verzin eens wat nieuws want het slaat nergens op.
 1. KOERS KORT. Bahrain Victorious haalt Luis Leon Sanchez en beloftenwereldkampioen tijdrijden - Hayter Brits kampioen tegen de klok
  Wielrennen

  KOERS KORT. Bahrain Victorious haalt Luis Leon Sanchez en beloftenwe­reld­kam­pi­oen tijdrijden - Hayter Brits kampioen tegen de klok

  De Deense wielrenner Mikkel Honoré is vandaag geopereerd aan zijn rechterpols. Dat bevestigt zijn ploeg Deceuninck-Quick.Step. De 24-jarige Honoré blesseerde zich eind september tijdens de WK-wegrit in België. Al snel werd duidelijk dat zijn seizoen voorbij was. Na bijkomend onderzoek besloot het team over te gaan tot een operatie om een beschadigd ligament te herstellen.
 2. Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot
  Play
  TIME-OUT
  2

  Fake of niet? Erling Haaland doet monden openvallen met waanzinnig trickshot

  Straffe beelden op de officiële (Engelstalige) Twitter-account van de Bundesliga. Daarop zien we Dortmund-ster Erling Haaland die - na één keer proberen - drie ballen op elkaar legt (al straf op zich) en ze vervolgens één voor één haarfijn richting winkelhaak trapt. Daar hangt een roos, die bij de tweede trap uit elkaar spat. Het kleine stukje dat blijft hangen, moet er bij zijn derde trap ook nog aan geloven. Te mooi om waar te zijn? Oordeelt u vooral zelf.