Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Nederland NED
4
EINDE
0
Montenegro MNE
 • 38' 62' Goal Memphis Depay
 • 70' Goal Georginio Wijnaldum
 • 76' Goal Cody Gakpo

Van Gaal en Oranje aan het feest: noorderburen winnen met 4-0 tegen een zwak Montenegro

Buitenlands voetbalFlitsend was het spel lange tijd niet tegen het taaie Montenegro, maar het resultaat mocht er wezen voor Oranje: 4-0. Memphis Depay pakte eindelijk weer eens een hoofdrol bij Oranje.

11 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Louis Van Gaal = heerlijke Hollandse arrogantie. Zonder twijfel de beste Nederlandse bondscoach ooit. Hadden wij als Belgen maar een bondscoach met zulke ballen aan zijn lijf.
 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  Van Gaal begint het wel weer goed op rails te krijgen.
 • Alex Van Steenpaal

  2 maanden geleden
  Nederland zou met dit team wereldkampioen kunnen worden Ze hebben de beste selectie en beste trainer en het is gewoon een Nederlander Een nationaal team met een buitenlandse trainer is niet echt een nationaal team
 • Willem Kempenaers

  2 maanden geleden
  Tegen ons zouden ze een fameus pak slaag krijgen!
 • jans van Oosten

  2 maanden geleden
  De standaard vvlaame astwoorden zijn ook ook voor zo voospelbaar. "Alez ze zijn weer kampioen." Verzin eens wat nieuws want het slaat nergens op.
 1. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 2. Club een dag na de paintball en twee dagen voor Antwerp: “Iemand heeft me op adamsappel geraakt”
  Club Brugge
  1

  Club een dag na de paintball en twee dagen voor Antwerp: “Iemand heeft me op adamsappel geraakt”

  Wat doe je als trainer met een groep die in de Champions League van het kastje naar de muur is gespeeld en vijf goals om de oren heeft gekregen? Paintball, zo blijkt. Clement: “Ik had het de spelersgroep beloofd nadat we in mijn eerste jaar kampioen gespeeld zijn. Maar door corona werd dat steeds uitgesteld. Er was één heel goeie schutter bij, want hij raakte me op de adamsappel. Ik weet niet of het bewust was... Een verdachte? Ik zie ze allemaal even graag.”
 1. CEO voetbalbond Peter Bossaert na videomeetings met FIFA overtuigd dat plannen tweejaarlijks WK al van tafel zijn: “De FIFA is een stuk tot inkeer gekomen”
  FIFA

  CEO voetbal­bond Peter Bossaert overtuigd dat plannen tweejaar­lijks WK al van tafel zijn: “De FIFA is een stuk tot inkeer gekomen”

  Twee videomeetings van de UEFA-lidstaten en de nationale coaches met de FIFA-top deze week hebben de FIFA opnieuw met de neus op de feiten gedrukt: Europa verzet zich tegen een tweejaarlijks WK. “Het voorstel is eigenlijk door de UEFA met de voorhamer gekraakt. En de FIFA lijkt me nu een stuk tot inkeer gekomen”, zegt Peter Bossaert, CEO van de voetbalbond.