Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © BELGA

Van der Poel zit in een dip en kan dat niet langer wegsteken: “Een verklaring heb ik niet en dat is frustrerend”

Tour de FranceNiet vooruit te branden. Een schim van zichzelf. Mathieu van der Poel (27) was in de schaduw van het Bos van Wallers streng voor zijn prestatie op de kasseien. “Ik hoop op beterschap, anders wordt het nog een heel lange Tour de France.”

14 reacties

 • patrick neyt

  1 maand geleden
  Elk zijn eigen mening! Mathieu is alleen goed voor klassiekers, zekers geen ronde van Frankrijk, sommigen weten niet wat een echte ronde en zekers die van Frankrijk betekent.
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Komaan Mathieu, we rekenen op jou, je bent de beste voor deze toer! Luister vooral niet naar Foert.
 • Els Martin

  1 maand geleden
  Komt wel weer goed Mathieu, mooi zo'n eerlijk bescheiden interview!
 • Jeannine Vervoort

  1 maand geleden
  Vandaag weer met verse moed starten en niet wanhopig zijn
 • Marianne Foert

  1 maand geleden
  Geef gewoon toe dat het niet gaat die jaar.
 1. LIVE. Jules Hesters verovert bronzen medaille in afvallingsrace - Lisa Vaelen grijpt maar net naast medaille in sprongfinale
  European Championships
  13

  LIVE. Jules Hesters verovert bronzen medaille in afvallings­ra­ce - Lisa Vaelen grijpt maar net naast medaille in sprongfina­le

  De ‘European Championships’, een vierjaarlijks multisportevenement dat de bestaande Europese kampioenschappen in verschillende sporten samenbrengt, zijn in volle gang. In negen sporten komen 126 Belgische atleten in actie. België telt voorlopig drie medailles. Alle drie in het (baan)wielrennen. Goud voor Lotte Kopecky in de afvallingskoers, zilver voor Robbe Ghys in de puntenkoers en brons voor Tim Merlier in de wegrit. Volg alle ontwikkelingen hieronder.
 2. Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassende nederlaag van Galatasaray bij debuut niet afwenden
  Play
  Buitenlands voetbal
  8

  Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassen­de nederlaag van Galatasa­ray bij debuut niet afwenden

  Geen geslaagd debuut voor Dries Mertens bij Galatasaray. De Rode Duivel viel een kwartier voor tijd in, net nadat Giresunspor op voorsprong was geklommen. Een gretige Mertens toonde zich wel, onder meer via twee vrije trappen, maar kon de verrassende nederlaag (0-1) voor de Turkse topclub niet meer afwenden. Zo begint Galatasaray met drie op zes aan het nieuwe seizoen.