Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel staat aan de start van het WK, heeft Van Aert er concurrent voor goud bij? “Goed genoeg om WK te kleuren”

WK WielrennnenHoe goed is Mathieu van der Poel? Dat is nu de vraag, nadat de veelgeplaagde renner maandag besliste om toch deel te nemen aan het WK wielrennen op de weg. Krijgt Wout van Aert nog een tegenstander erbij in de strijd voor goud?

37 reacties

 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  VDP zal niet in topconditie zijn. Zijn normale manier van koersen, aanvallen, zal hij dus niet kunnen toepassen. Zijn enige kans is om bij Wout te blijven (zal zeer moeilijk zijn) en hem te verslaan in de sprint.
 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Vooral lefevre heeft er een concurrent bij, stel dat Wout en Mathieu het met elkaar vinden dan mag Remco zijn plannetje weggooien.
 • pascal Vanderlinden

  2 maanden geleden
  Dit gaat ervoor zorgen dat we een zeer mooie koers gaan zien ! Of hij nu wint of niet , Mathieu zorgt steeds voor zeer mooie en spannende wedstrijden. En het is en blijft een geboren Belg met een Nederlands passport hé jongens :) Toch ook rekening houden dat Pidcock aan de start staat en zich al weken wegstopt naar aanloop van dit WK !
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Inderdaad correct Leen, en als je de uitleg van Lefevere leest, dan weet je al hoe laat het is. Bij QS moet je in het gelid lopen (rijden) of je ligt eruit. Er is maar 1 Godfather en die noemt voor hen niet Sven.
 • elke vliegen

  2 maanden geleden
  @ Leen landen wk is volledig uit de mode en oud bollig. DQS is een hechte ploeg en hoeft zijn wiel niet aan te haken in andere ploegen zooals van aert al weken doet. Dus hierbij nog maar eens mijn volle respect voor Deveyns, die had vorig jaar de ballen om nee te zeggen