ANP
Volledig scherm
© ANP

Van der Poel past door rugproblemen voor WK mountainbike in Val di Sole

WielrennenMathieu van der Poel zal niet deelnemen aan het WK mountainbike in het Italiaanse Val di Sole. Dat WK vindt komend weekend plaats en dat is te vroeg voor Van der Poel, die nog steeds niet hersteld is van problemen met de rug. In zijn ploeg ziet men liever niet dat ook zijn deelname aan het WK wielrennen op de weg en Parijs-Roubaix in het gedrang komt.

30 reacties

 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Ik hoor juist in de Vuelta dat het om een hernia zou gaan.
 • Eduard Dierckx

  3 maanden geleden
  Wij weten niet over welke blessure het juist gaat en hoe ernstig ze is. Zolang daar geen uitsluitsel is dan is het maar gissen. Afwachten op verdere pers communicatie dan maar zeker en het beste hopen voor hem want VDP en ook Wout natuurlijk geven de koersen een heel ander elan.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Een wielrenner kan heel wat pijn verdragen. En zolang je succes hebt verbijt je en verwaarloos je ook wel wat pijn, merkt de vader op. Als je dan zo explosief rijdt en zo veel kracht kan ontwikkelen als VDP dan kan een klein probleem een groter worden. Hij moet alleen maar voor het WK en PR gaan als hij voelt dat hij voluit kan trainen en koersen. Anders kan hij beter rust nemen en zich voor bereiden op het veldritseizoen.
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Als fan en hevige supporter van Wout wens ik Mathieu toch een volledig herstel want ik heb ook respect voor zijn prestatie en als hij wint doet mij dat toch iets, misschien zou het beste zijn als hij maar stopt met M-B als hij dat wil natuurlijk.
 • Jan Van Bavel

  3 maanden geleden
  Je kan het Mathieu maar luister naar uw lichaam !