Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van den Brom zet vaste waarden op scherp: “Verwacht zondag enkele wijzigingen in de basiself”

Racing GenkRealisme overheerst in Genk, maar de bekeroverwinning tegen Winkel Sport heeft toch deugd gedaan. Coach John van den Brom gooide er zijn elftal door elkaar, en enkele nieuwe jongens grepen hun kans. “Ik ben een coach die veel vertrouwen geeft aan zijn spelers, maar op een bepaald moment moet je verder.”

2 reacties

 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  Uw ploeg is middelmaat zie je dat niet trainen en competitie is nog zwakker met alle respect topper tussen eupen en union zegt genoeg
 • Filip Van de Weyer

  1 jaar geleden
  In 1 B is het ook plezant 😀
 1. Na Jumbo-Visma gebruikt ook Alpecin-Deceuninck een voedingapp: “Er is een wedloop bezig. We moesten deze stap zetten”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Na Jum­bo-Vis­ma gebruikt ook Alpe­cin-Deceuninck een voedingapp: “Er is een wedloop bezig. We moesten deze stap zetten”

  De Foodmaker Pro app. Een nieuw digitaal hulpmiddel voor topsporters om hun eetpatroon af te stemmen op hun calorieverbruik. Alpecin-Deceuninck gebruikt het vanaf dit seizoen en gaat zo de Foodcoach app van Jumbo-Visma achterna. Tien vragen en antwoorden over hun nieuwste wapen. “We merken dat renners twijfelen wanneer ze voor een buffet staan. Het doel is om die stress bij hen weg te nemen.”