.
Volledig scherm
. © PN/YouTube

“Van Aert en Van der Poel zagen er niet eens vermoeid uit”: ook Lance Armstrong raakt niet uitgepraat na tweestrijd in Hoogerheide

Genieten was het zondagnamiddag van het duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Ook voormalig wielrenner Lance Armstrong genoot met volle teugen. Samen met onder meer zijn ex-ploegleider Johan Bruyneel en ex-ploegmakker Georges Hincapie praatte hij in zijn podcast ‘The Move’ na over het WK in Hoogerheide. “De sterren maken de show.”

12 reacties

 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Niet moeilijk hè het zijn ook 2 grote renners op de weg en het parkoers lag er zo snel bij die hadden nog gerust 2 uur langer kunnen rijden!
 • ANDRE AERTS

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat die persoon eens zwijgen waar hij levenslang is voor gestraft. 7 truien rechtmatig afgenomen, en nu nog zijn zegje krijgen. Dat de media hem vermijdt, dan is dat gedaan met zijn pietluttige uitspraken. Iedereen heeft immers kunnen zien wat er was in deze wedstrijd, de beste en de slimste heeft gewonnen. Daar hebben wij geen commentaar voor nodig van een -7 doping tour(winnaar).
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Als men in een goede conditie zit kan men er een snelle en boeiende wedstrijd van maken zonder dat men afgepeigerd over de meet bolt. Het is een inspanning van een uur, geen rit over 5 cols.
 • Joeri Hermans

  2 maanden geleden
  MVDP meester in het veld en WVA de meester in de TDF. Toprenners allebei. Het was al duidelijk in de 2e ronde dat het WVA zijn dag niet was zondag..
 • luc dierick

  2 maanden geleden
  Ja Als ze de vinger in de kom trekken zonder verpinken Hmmm