Vanzeir opende in de Ghelamco Arena al snel de score.
Volledig scherm
Vanzeir opende in de Ghelamco Arena al snel de score. © BELGA
KAA Gent GNT
0
EINDE
2
Union USG
 • Dante Vanzeir Goal 7'
 • Teddy Teuma Goal 45'

Union pakt nu ook de scalp van AA Gent en wordt opnieuw leider

Jupiler Pro LeagueUnion blijft ook na 13 speeldagen alleen op kop. De Brusselaars werden in de Ghelamco Arena doorlopend gedomineerd door AA Gent, maar aan drie ballen tussen de palen hadden zij genoeg voor de zege. De Buffalo’s troffen liefst vier keer het doelkader.

12 reacties

 • André Vermaelen

  3 maanden geleden
  Eindelijk heeft de hoofdstad een volwaardige ploeg met klasse en uitstraling. Het heeft lang moeten duren.
 • Hans Verelst

  3 maanden geleden
  Als je de eerste 2 van competitie bekijkt, dan staat union mijlenver van brugge met 10x leuker voetbal vd Brusselaars. Missch moet brugge zijn miljoenen beter gebruiken ipv te eindigen op de rekening v hun voorzitter
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Een minder matche van Union ...maar toch de 3 punten meenemen chapeau ! Gent was de betere ploeg maar als je de kansen niet afwerkt ...🙄...!
 • Cyriel Van den Eede

  3 maanden geleden
  Een bal tegen het doelhout is geen pech ! Het doelhout stond er al, je weet dus perfect dat je de bal tussen de palen vh doelhout moet deponeren om een goal te maken! Dus slecht gemikt. Zo simpel is het.
 • ALBERT CNUDDE

  3 maanden geleden
  Krijgt Hein zijn uitspraken als: aan ons om ze van hun roze wolk te halen,als een boomerang terug.Met dergelijke uitspraken ga je onnodig druk leggen op je ploeg die eindelijk goed speelt.Nergens voor nodig.
 1. “Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”
  Play
  Australian Open
  1

  “Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”

  De tranen de vrije loop. Benoît Paire reageerde na zijn zege in de tweede ronde van de Australian Open erg emotioneel. De 32-jarige Fransman komt van ver. Na “een rotjaar” met drie coronabesmettingen zat Paire er mentaal helemaal door. Op de tennisbaan mét fans krabbelt ‘s werelds nummer 56 nu recht. “Velen hebben op me gespuuwd. Maar kijk: ik sta in de derde ronde.”