Vanzeir opende in de Ghelamco Arena al snel de score.
Volledig scherm
Vanzeir opende in de Ghelamco Arena al snel de score. © BELGA
KAA Gent GNT
0
EINDE
2
Union USG
 • Dante Vanzeir Goal 7'
 • Teddy Teuma Goal 45'

Union pakt nu ook de scalp van AA Gent en wordt opnieuw leider

Jupiler Pro LeagueUnion blijft ook na 13 speeldagen alleen op kop. De Brusselaars werden in de Ghelamco Arena doorlopend gedomineerd door AA Gent, maar aan drie ballen tussen de palen hadden zij genoeg voor de zege. De Buffalo’s troffen liefst vier keer het doelkader.

12 reacties

 • André Vermaelen

  1 jaar geleden
  Eindelijk heeft de hoofdstad een volwaardige ploeg met klasse en uitstraling. Het heeft lang moeten duren.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Als je de eerste 2 van competitie bekijkt, dan staat union mijlenver van brugge met 10x leuker voetbal vd Brusselaars. Missch moet brugge zijn miljoenen beter gebruiken ipv te eindigen op de rekening v hun voorzitter
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Een minder matche van Union ...maar toch de 3 punten meenemen chapeau ! Gent was de betere ploeg maar als je de kansen niet afwerkt ...🙄...!
 • Cyriel Van den Eede

  1 jaar geleden
  Een bal tegen het doelhout is geen pech ! Het doelhout stond er al, je weet dus perfect dat je de bal tussen de palen vh doelhout moet deponeren om een goal te maken! Dus slecht gemikt. Zo simpel is het.
 • ALBERT CNUDDE

  1 jaar geleden
  Krijgt Hein zijn uitspraken als: aan ons om ze van hun roze wolk te halen,als een boomerang terug.Met dergelijke uitspraken ga je onnodig druk leggen op je ploeg die eindelijk goed speelt.Nergens voor nodig.
 1. Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrustreerd is, is álles zwart en slecht”
  PREMIUM
  22

  Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrus­treerd is, is álles zwart en slecht”

  Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club Brugge, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.