BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Cercle Brugge CER
0
EINDE
3
Union USG
 • Dante Vanzeir Goal 60' 79'
 • Loic Lapoussin Goal 84'

Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe
na 0 op 9 in erg vieze papieren

Jupiler Pro LeagueUnion had aan een goede tweede helft genoeg om een zwak Cercle Brugge op de knieën te dwingen. Twee goals van Dante Vanzeir, telkens aangebracht door Deniz Undav, en eentje van Lapoussin leiden de Brusselaars opnieuw naar een tijdelijke leiderspositie, één punt voor Club Brugge dat morgen op Anderlecht speelt. Voor Cercle dreigt na 0 op 9 de voorlaatste plaats. Grote zorgen voor Yves Vanderhaeghe, die Cercle vorig seizoen redde maar nu de grond onder zijn trainersstoel erg heet voelt worden.

3 reacties

 • FRANKY MYLLE

  2 maanden geleden
  @Jenny, als ik uw reactie goed begrijp, horen er wel veel ploegen in 1B thuis. Union staat aan de, voorlopig althans, aan de leiding. Hebben dus al tegen veel ploegen gewonnen uit 1A, al de verliezers horen dus thuis in 1B.
 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Cercletje dik verlies thuis tegen een 1B ploeg. Wat nogmaals bewijst dat deze vereniging in (maximaal) amateur klasse thuishoort.
 • Tygra Schepens

  2 maanden geleden
  1b is hun plaats.
 1. Hoofdredacteur ‘France Football’ verklapt enige ambitie die Ronaldo nog heeft: “Hij wil er meer dan Messi”
  Voetbal

  Hoofdredac­teur ‘France Football’ verklapt enige ambitie die Ronaldo nog heeft: “Hij wil er meer dan Messi”

  Nog nooit heeft hij uit de biecht geklapt wat betreft de winnaar van de Gouden Bal en ook dit jaar doet Pascal Ferre, hoofdredacteur van France Football, dat niet. Maar de Fransman van het organiserende magazine achter de prestigieuze voetbalprijs, onthult wel wat Cristiano Ronaldo hem eens vertelde. Dat hij niet zal stoppen met voetballen vooraleer hij meer keer de ‘Ballon d’Or’ gewonnen heeft dan Messi.