BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Cercle Brugge CER
0
EINDE
3
Union USG
 • Dante Vanzeir Goal 60' 79'
 • Loic Lapoussin Goal 84'

Union neemt na het uur afstand van Cercle en is (voor even?) alleen leider, Vanderhaeghe
na 0 op 9 in erg vieze papieren

Jupiler Pro LeagueUnion had aan een goede tweede helft genoeg om een zwak Cercle Brugge op de knieën te dwingen. Twee goals van Dante Vanzeir, telkens aangebracht door Deniz Undav, en eentje van Lapoussin leiden de Brusselaars opnieuw naar een tijdelijke leiderspositie, één punt voor Club Brugge dat morgen op Anderlecht speelt. Voor Cercle dreigt na 0 op 9 de voorlaatste plaats. Grote zorgen voor Yves Vanderhaeghe, die Cercle vorig seizoen redde maar nu de grond onder zijn trainersstoel erg heet voelt worden.

3 reacties

 • FRANKY MYLLE

  2 maanden geleden
  @Jenny, als ik uw reactie goed begrijp, horen er wel veel ploegen in 1B thuis. Union staat aan de, voorlopig althans, aan de leiding. Hebben dus al tegen veel ploegen gewonnen uit 1A, al de verliezers horen dus thuis in 1B.
 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Cercletje dik verlies thuis tegen een 1B ploeg. Wat nogmaals bewijst dat deze vereniging in (maximaal) amateur klasse thuishoort.
 • Tygra Schepens

  2 maanden geleden
  1b is hun plaats.
 1. Eli Iserbyt en Lucinda Brand boven na acht wereldbekermanches: wie neem je best nog op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross

  Eli Iserbyt en Lucinda Brand boven na acht wereldbe­ker­man­ches: wie neem je best nog op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Na acht wereldbekermanches staan Eli Iserbyt en Lucinda Brand autoritair aan de leiding in het meest prestigieuze regelmatigheidscriterium. De veldrit van volgende week zondag in Antwerpen is afgelast wegens de heersende coronamaatregelen, maar ook zonder die cross staan er nog zeven wereldbekermanches op het programma. Welke veldrijders scoorden het best tijdens de afgelopen wedstrijden? En wie neem je dus best mee in je Gouden Cross-ploeg voor de volgende veldritten? Een overzicht.