De Oostenrijkse langlaufer Max Hauke werd op heterdaad betrapt tijdens een inval op zijn hotelkamer. De Duitse dopingarts Mark Schmidt is de spil in de dopingaffaire die bij justitie de naam Operatie Aderlass kreeg.
Volledig scherm
De Oostenrijkse langlaufer Max Hauke werd op heterdaad betrapt tijdens een inval op zijn hotelkamer. De Duitse dopingarts Mark Schmidt is de spil in de dopingaffaire die bij justitie de naam Operatie Aderlass kreeg. © Rv

Uitspraak in Operatie Aderlass: Duitse dopingarts Mark Schmidt veroordeeld tot gevangenisstraf van 4 jaar en 10 maanden

SportDe Duitse arts Mark Schmidt is in een rechtbank in München veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 jaar en 10 maanden vanwege het toedienen van doping aan tientallen sporters. Schmidt mag drie jaar het beroep van arts niet uitoefenen.

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"