BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • 75' Goal Benito Raman
 • Mats Rits Goal 15'

Uitgerekend Raman bezorgt Anderlecht punt tegen Club nadat Van Crombrugge pijnlijk in de fout ging

Jupiler Pro LeagueGeen winnaar in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Rits profiteerde na een kwartier van een blunder van Van Crombrugge, de ingevallen Raman redde een punt voor Anderlecht. Straks kan Genk (of Eupen) de nieuwe leider worden.

36 reacties

 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Tja en de volgende partij verliezen op STVV en ze zouden zo maar uit de top 10 kunnen vallen . Zoals zo vaak al gezegd ... 1 stap vooruit en 2 achteruit !
 • Hans Oxida

  2 maanden geleden
  Brugge haalt, alom geprezen en bewierookt als de enige logische toekomstige kampioen, 19/30. De enige ploeg die 2 punten verloor vandaag is Anderlecht. Waren stukken beter dan brugge. Eerdere geflateerde gelijke spelen, de grootste nederlaag sinds jaren en de schamele 19/30 zet brugge ver achter de Europese benchmarks waarmee ze zichzelf steevast vergelijken.
 • michael verschroeven

  2 maanden geleden
  Clement mag wat meer wisselen om iedereen scherp en fris te houden. De verdediging had het moeilijk, zeker centraal links (Nsoki en Sobol). Misschien Mechele en Rica eens brengen. Ook vooraan wat variëren.
 • Dirk Bonne

  2 maanden geleden
  Ik heb 2 doelpunten gezien, met kansen voor beide teams. Maar met het thuisvoordeel en zonder midweek match in de benen voor rsca, maakt dat dit natuurlijk voor Club de beste zaak is ! Als de rest is ...
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  @Patrick Tielemans: zo zie je maar, het tij kan rap keren. Al die mooie cijfers hebben niks te betekenen, 't is op het veld dat je het moet waar maken. En dat het net Raman is die scoorde zal bij de boeren niet goed aangekomen zijn denk ik ;-)