Sambi Lokonga
Volledig scherm
Sambi Lokonga © Photo News

Uit internationaal onderzoek over jeugdopleiding: Standard levert aan in de breedte, Anderlecht op kwaliteit

Van alle spelers die momenteel actief zijn in 31 onderzochte Europese competities, doorliepen de meesten ooit de trainingen bij Ajax. Standard is de eerste Belgische club op de ranglijst, maar als alleen gekeken wordt naar de grote competities, scoort Anderlecht het best.

12 reacties

 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Speelt allemaal gene rol. Kampioen spelen dat is belangrijker. Hoeveel jeugd van Manchester city zit er in de eerste ploeg ? Ge kunt ze op ene vinger tellen.
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Tielemans en Lukaku gooien momenteel internationaal hoge ogen maar Lukaku is vooral gevormd bij Boom en Lierse. Is dat zo fantastisch? Pakweg Courtois, De Bruyne en Carrasco komen uit de jeugdopleiding van Genk. Dat zijn toch nog andere kleppers dan onze Yuri.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Toptalenten ...🙄...? Een grap zeker ...
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Ajax en Anderlecht leiden jeugd op terwijl anderen beloftes aankopen. Lissabon is een verrassing, ik verwachte eerder Benfica.
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Met 5 wedstrijden aan de aftrap op 9 denkt de Arsenal trainer er wel anders over hé Piet!
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.