Lotte Kopecky en Tuur Dens.
Volledig scherm
Lotte Kopecky en Tuur Dens. © Belgian Cycling

Twee keer zilver op WK baanwielrennen: Kopecky in afvallingskoers, de amper 21-jarige Dens verrassend in scratch

WielrennenTwee keer Belgisch zilver op het WK baanwielrennen. Lotte Kopecky reed tactisch sterk maar verloor haar onderling duel om goud in de afvallingskoers, de amper 21-jarige Tuur Dens verraste in de scratch.

2 reacties

 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 maand geleden
  Proficiat Lotte en Tuur..Chapeau...
 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  Hoe staat het tot dusver met de medaille verdeling per land?? Nederland boven!
 1. “801 goals? Enkel als wij onze trainingsgoals meetelden”: PL-iconen Shearer en Henry diep onder de indruk van nieuwe mijlpaal Cristiano Ronaldo
  Play
  Premier League
  5

  “801 goals? Enkel als wij onze trainings­goals meetelden”: PL-iconen Shearer en Henry diep onder de indruk van nieuwe mijlpaal Cristiano Ronaldo

  Een nieuwe mijlpaal. Cristiano Ronaldo heeft na gisterenavond meer dan 800 goals gescoord in zijn profcarrière. De Portugees prikte tegen Arsenal nummers 800 en 801 en had zo een groot aandeel in de 3-2-zege van Manchester United. Met links, rechts, het hoofd en zelfs een paar keer met nog een ander lichaamsdeel. De waanzinnige statistiek wekt - uiteraard - veel bewondering op in de voetbalwereld. Ook bij Premier League-iconen Alan Shearer en Thierry Henry. Voormalig United-speler Patrice Evra pareert dan weer de kritiek van onder meer Jamie Carragher.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.