Tuchel de gebeten hond na nederlaag PSG: broer van Kimpembe spaart coach niet op Instagram

Kimpembe en Tuchel.
Twitter. Kimpembe en Tuchel.
PSG verloor gisteren voor het eerst in 23 wedstrijden nog eens. Na de nederlaag op Dortmund was vooral trainer Thomas Tuchel kop van jut. Die repliceerde bitsig na de wedstrijd: “Het is altijd makkelijker om na de wedstrijd te analyseren. Ik heb keuzes gemaakt, en neem daar dan ook de volle verantwoordelijkheid voor op. 

Tuchel wilde gisteren het blok van Dortmund ontwrichten door zelf met een 3-4-3 te spelen, terwijl hij het gros van het seizoen in een 4-4-2 aantrad. Daarin speelt hij dan met snelle spelers (Neymar en Di Maria) op de flanken en Icardi en Mbappé in de spits. Gisteren moest Mauro Icardi door de verandering van formatie zo verrassend op de bank beginnen. 

Die wijziging van speelstijl kon op weinig begrip rekenen van de broer van PSG-verdediger Presnel Kimpembe. Die liet zich op Instagram heel vijandig uit tegenover Tuchel. 

Tuchel en Kimpembe.
Photo News Tuchel en Kimpembe.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.