Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
David Van der Vloet
Volledig scherm
© David Van der Vloet

Triatleet David Van der Vloet: “Ik zie diabetes als de vierde discipline naast zwemmen, lopen en fietsen.”

1 reactie

 • Frans Peeters

  3 jaar geleden
  Heb in mijn jongere leeftijd ook langduursport gedaan en ben daar wel dikwijls in een hypo gegaan maar nooit neergegaan, de beste resultaten haal je uit goede suikerwaarden, nooit met teveel of te weinig daarom is de sensor een wonderuitvinding
 1. Genie Bouchard zal op deze Wimbledon enkel viraal gaan dankzij outfit: “Hier zet ik mijn ‘deelnamejoker’ niet voor in”
  Play
  Wimbledon
  1

  Genie Bouchard zal op deze Wimbledon enkel viraal gaan dankzij outfit: “Hier zet ik mijn ‘deelname­jo­ker’ niet voor in”

  In 2014 speelde ze er nog de finale, dit jaar zal er geen spoor zijn van Genie Bouchard (28) op de All England Club. Dat heeft alles te maken met de beslissing van de WTA om geen rankingpunten toe te kennen aan Wimbledon. “Het zou stom zijn om hier mijn ‘deelnamejoker’ voor in te zetten”, stelt ze. De ‘Genie Army’, zoals haar schare fans genoemd wordt, moet het dan maar stellen met weliswaar felgesmaakte Instagramfilmpjes en -beelden van de opvallende Canadese.