BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Topman Nationale Loterij zet stap opzij: exit Haek bij Raad van Bestuur Lotto-DSTNY

WIELRENNENJannie Haek maakt niet langer deel uit van de Raad van Bestuur van Lotto-DSTNY. De gedelegeerd bestuurder van de nationale loterij was jaren de alfaman binnen Captains of Cycling, maar zet een stap opzij. Intussen nadert de zoektocht naar de nieuwe CEO van de wielerploeg zijn ontknoping.

3 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Zijn zakken zijn overvol zeker ? Opnieuw een politieke vervanger die een postje krijgt ? Daarover komen ze blijkbaar wel allemaal overeen .
 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Waarom geld uitgeven aan een CEO van de Nationale.Loterij? Weer een politieke benoeming die balletjes laat rollen en geld uitgeeft zoals Sinterklaas. Hier hebben ze toch geen vetbetaalde CEO nodig die het geld niet waard is. Een bediende die kan rekenen kan het veel vlugger en beter zonder te veel.praatjes te verkopen.
 • eric van der jeugdt

  2 maanden geleden
  Die heeft gans zijn carrière niets anders gedaan dan zijn zakken goed gevuld. eerst als topman bij de nmbs daar hoorde je die nooit juist als er lintjes geknipt werden en champagne moest gedronken,worden en de rest bij de lotto.
 1. Liefst acht Nederlandse veldrijdsters verdelen zondag allicht de WK-medailles: “Puck springt als een van de weinigen over de balken. Dat is een voordeel”
  WK veldrijden

  Liefst acht Nederland­se veldrijd­sters verdelen zondag allicht de WK-medailles: “Puck springt als een van de weinigen over de balken. Dat is een voor­deel”

  Titelverdediger Marianne Vos is geblesseerd en Shirin van Anrooij verkiest de beloften. Zo blijven nog acht Nederlandse veldrijdsters over om zaterdag in Hoogerheide de WK-medailles te verdelen. Sophie de Boer reed negen WK’s en is nu analist en interviewer bij VTM en PlaySports. Ze schat de kansen van haar landgenotes in. “Net als bij de mannen wordt het bij de dames ook fifty-fifty.”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. “Emoties kunnen onmiddellijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderweireld passeren
  Play
  BELGISCH VOETBAL
  31

  “Emoties kunnen onmiddel­lijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderwei­reld passeren

  “Ze waren met twaalf en niet met elf.” Toby Alderweireld was gisteren niet mals voor de spelleiding van ref Lardot na hun bekernederlaag bij Union. Toch hoeft de verdediger van Antwerp niet voor een sanctie te vrezen. Het Referee Department kan zijn woorden wel plaatsen, zegt operationeel directeur Stephanie Forde: “Onmiddellijk na een wedstrijd kunnen de emoties hoog oplopen.” Het bondsparket kan mogelijk wel nog optreden.
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.