BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Topland Noorwegen is maatje te groot voor Red Flames in WK-kwalificatiecampagne: 4-0

Red FlamesHelaas wisten de Noorse vrouwen ook dat het van moeten was. De Flames werden tegen de muur gezet. Het wordt bibberen tot in de playoffs, eind volgend jaar. De Red Flames passen niet in de Europese topgroep en zoeken de achterpoort naar het WK.

4 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Als je met de vrouwenploeg ook successen wil moet je professioneler worden, wat Anderlecht ook probeert. Spijtig dat ploegen met zogezegd veel geld, zoals Brugge, niet investeren in een goed uitgebalanceerd vrouwenelftal.
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Ze waren in de hemel na de 7-0 tegen Kosovo. Nu terug met de voetjes op de grond. Nog heel wat bokes eten voor ze met de top meekunnen.
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Gewogen en véél te licht bevonden !
 • Eduard Pelckmans

  1 maand geleden
  Speelt België maar met 10? tegen Noorwegen met 10? of heeft de redacteur dit niet gezien?
 1. Jelle Vossen blijft scoren ondanks dat hij op bank moet starten: “Dit zint me niet” - Francky Dury predikt rust
  Zulte Waregem

  Jelle Vossen blijft scoren ondanks dat hij op bank moet starten: “Dit zint me niet” - Francky Dury predikt rust

  Eén week na de hoopgevende thuiszege tegen Beerschot, die Zulte Waregem wat meer zuurstof leek te geven, zorgt het verlies op Anderlecht ervoor dat Essevee in de rangschikking nog amper één punt voorsprong overhoudt op de eerste degradatieplaats. Jelle Vossen ging aan de klaagmuur staan, bij Francky Dury stond de blik op zorgelijk. Maar de éminence grise van het nationale trainersgild blijft er rustig onder. “Wij kijken niet naar Cercle Brugge of naar de andere teams in onze buurt, alleen naar onze eigen prestaties”, maakt hij zich sterk.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.