Toon Aerts won de Kuilcross in Zonhoven.
Volledig scherm
Toon Aerts won de Kuilcross in Zonhoven. © Photo News

Toon Aerts blijft de Koning van de Kuil: dubbelslag voor Baloise-Trek na spannende strijd in het zand

VeldrijdenToon Aerts heeft de Wereldbekercross in Zonhoven gewonnen. De renner van Baloise-Trek kende een moeilijk middenrif, maar haalde in de voorlaatste ronde verschroeiend uit. Lars van der Haar zorgde voor een dubbelslag. Wereldbekerleider Eli Iserbyt werd derde.

7 reacties

 • Roger Lambregts

  3 maanden geleden
  Toon, geweldige prestatie , hopelijk blijft het zo duren.
 • Stephan Chef

  3 maanden geleden
  Cyclocross blijft toch een prachtige sport, hopelijk ooit mondiaal.
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  In de prestaties van Sweeck is toch ook geen enkele lijn te trekken. Buiten het BK in Antwerpen heeft die nog nooit een deftige cross gewonnen op een parcours met veel zand (als ik de commentatoren mag geloven toch de zand specialist). Ik denk dat die zichzelf teveel druk oplegt voor die wedstrijden.
 • guy raeymakers

  3 maanden geleden
  Cross is niet hetzelfde zonder de drie grote toppers WVA MVDP en Pidcock
 • Marika Peeters

  3 maanden geleden
  Heeft lang in het wiel kunnen zitten , terwijl vooral Iserbyt de koers hard maakte en pas in de laatste ronde kon hij profiteren van de vermoeidheid bij de beteren . Maar net zoals bij Pauwels Sauzen het geval is , zie je duidelijk dat Toon , als kopman zijnde , geen hulp krijgt van Lars en die zelfs versnelt als hij ziet dat Toon het tempo niet aan kan . Wat een mentaliteit als ploeggenoten al tegen elkaar rijden en elkaar de zege niet gunnen .
 1. Een verjaardagscadeau van 60.000 euro: Ronaldo laat ‘s werelds grootste gebouw oplichten met gezicht Georgina
  Time-out
  4

  Een verjaar­dags­ca­deau van 60.000 euro: Ronaldo laat ‘s werelds grootste gebouw oplichten met gezicht Georgina

  Het is eens wat anders dan een doos pralines. Cristiano Ronaldo heeft speciaal voor de 28ste verjaardag van Georgina Rodriguez ‘s werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa, met het gezicht van zijn Spaans lief laten oplichten. Inclusief licht- en lasershow. Op de tonen van ‘Mamacita’ passeerden ook enkele beelden uit Georgina’s Netflix-docu de revue. Die speciale gelegenheid woonde het koppel samen met de vier kinderen bij vanop het terras van een wolkenkrabber met het beste uitzicht op de toren.