Toon Aerts won de Kuilcross in Zonhoven.
Volledig scherm
Toon Aerts won de Kuilcross in Zonhoven. © Photo News

Toon Aerts blijft de Koning van de Kuil: dubbelslag voor Baloise-Trek na spannende strijd in het zand

VeldrijdenToon Aerts heeft de Wereldbekercross in Zonhoven gewonnen. De renner van Baloise-Trek kende een moeilijk middenrif, maar haalde in de voorlaatste ronde verschroeiend uit. Lars van der Haar zorgde voor een dubbelslag. Wereldbekerleider Eli Iserbyt werd derde.

7 reacties

 • Roger Lambregts

  1 maand geleden
  Toon, geweldige prestatie , hopelijk blijft het zo duren.
 • Stephan Chef

  1 maand geleden
  Cyclocross blijft toch een prachtige sport, hopelijk ooit mondiaal.
 • Jonah Kemps

  1 maand geleden
  In de prestaties van Sweeck is toch ook geen enkele lijn te trekken. Buiten het BK in Antwerpen heeft die nog nooit een deftige cross gewonnen op een parcours met veel zand (als ik de commentatoren mag geloven toch de zand specialist). Ik denk dat die zichzelf teveel druk oplegt voor die wedstrijden.
 • guy raeymakers

  1 maand geleden
  Cross is niet hetzelfde zonder de drie grote toppers WVA MVDP en Pidcock
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Heeft lang in het wiel kunnen zitten , terwijl vooral Iserbyt de koers hard maakte en pas in de laatste ronde kon hij profiteren van de vermoeidheid bij de beteren . Maar net zoals bij Pauwels Sauzen het geval is , zie je duidelijk dat Toon , als kopman zijnde , geen hulp krijgt van Lars en die zelfs versnelt als hij ziet dat Toon het tempo niet aan kan . Wat een mentaliteit als ploeggenoten al tegen elkaar rijden en elkaar de zege niet gunnen .
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.