Zonder meer hilarisch: dit vindt de Belgische voetbalfan van het schandaal rond omkoping

DIW
Met een filmpje rond het Belgische voetbalschandaal doet het satirische Canvas-programma ‘De Ideale Wereld’ haar spitsvondige reputatie alle eer aan. 

In zijn geheel karakteristieke stijl maakte DIW-reporter Luc Haekens van een recente interland van de Rode Duivels gebruik om te vragen wat de man of vrouw op straat denkt van de bom die vorige week onder het Belgische voetbal is ontploft. De antwoorden zijn voorspelbaar, tot Haekens de fans van de Rode Duivels bespeelt met dingen die het filmpje plots wel héél actueel maakt. Het resultaat is ronduit hilarisch.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • andre van de wege

  voetbal was is een feest vroeger, nu is voetbal geld en daar zijn ploegen zoals brugge de schuld van. door een voetbalfan.

 • jean driesen

  De voetbalsport wordt serieus op de korrel genomen, en de leiders janken zich de ogen uit hun kop. Wat gaan ze dan zeggen als er binnenkort eens ECHTE dopingcontroles gaan gehouden worden zoals in andere sporten? Of zou het financiele monster deze dreiging nog kunnen afwenden? De planning van de dopingcontroles liggen nochtans klaar....

 • jean petermans

  Minder hilarisch is natuurlijk dat jullie chef voetbal voorlopig een stap terug moet zetten.

 • Geert Hebbrecht

  hilarisch!!!

 • eric debanne

  Voetbal is al lang geen feest meer laat staan sportief en fairplay ... Veel geld betalen voor pseudo-vedetten zien spelen die geen bal waar zijn en 2/3 vreemdelingen die nog minder zijn dan onze eigen jeugdspelers ! Laat staan corruptie valsheid poenpakkers net als bij politiekers ... En inderdaad de " trouwe supporters " altijd de dupe ...