Zo zag de kolossale tattoo van Tom Boonen er vorige maand uit, nu is ze helemaal af

Zo zag de tattoo van Boonen er enkele weken geleden uit, vandaag deelde zanger-tatoeëerder Jef Van Echelpoel het uiteindelijke resultaat.
Photonews/FB Tijs Vanneste Zo zag de tattoo van Boonen er enkele weken geleden uit, vandaag deelde zanger-tatoeëerder Jef Van Echelpoel het uiteindelijke resultaat.
De tatoeage op de rug van Tom Boonen is helemaal af. Dat maakte zanger-tatoeëerder Tijs Vanneste - alias Jef Van Echelpoel -vandaag bekend op Facebook. Van Echelpoel deelde een foto, waarbij te zien hoe het gigantische hert op Boonens rug grotendeels werd ingekleurd.

"Het is een volledige hertenkop over heel zijn rug. Die is volledig volgeknald", vertelde  Vanneste eerder  al op de Studio Brussel over de tatoeage op Studio Brussel. "Tom is heel extreem hoor. Normaal deel je het aanbrengen van zo een tatoeage op in sessies van 3 uur, maar hij wil meteen 5 à 6 uur doordoen. Een keer was hij na een sessie 2 uur in shock, hij stond echt te trillen op zijn poten”, aldus Van Echelpoel.

Het uiteindelijke resultaat:




88 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Iris Van Bost

  Een edelhert heeft een betekenis in elk leven. Laat hem zijn keuzes maken mijn vriend zou ook zo iets zetten wegens het hart te hebben voor zo een dier. En ik snapte hem. Mooi afgewerkt

 • Moreno Tecchio

  Dat is een tekening van zijn tweeling hoop ik want anders trekt het op niks

 • Annick Thienpont

  Ik snap niet wat je daaraan vindt. Wat heeft hij met een hert ? Een tattoo moet een betekenis hebben vind ik.

 • Eno Verdonck

  Ben er niet echt "wild" van

 • Peter Nols

  Blijkbaar inspiratie opgedaan in den Action, daar lagen zo'n kaders met identieke tekening in de uitverkoopmand, nou ja ieder zijne smaak maar hier is van smaak helemaal geen sprake.