Zo arriveert een "wereldspits": Romelu Lukaku in bolide met stevig prijskaartje naar training

ZENPIX
11 treffers in 10 wedstrijden, dan mag je al eens in stijl aankomen op training. Na de interlandbreak keerden alle voetbalvedetten terug naar hun club, zo ook Romelu Lukaku. Hij deed dat niet onopgemerkt: in een Rolls Royce van 281.000 euro. Ondertussen kreeg 'Big Rom' ook lof uit onverwachte hoek. Van Liverpoolcoach Jurgen Klopp: "Ik denk niet dat er iemand ooit aan getwijfeld heeft dat hij een wereldspits zou worden."

Hij rijdt er al een tijdje mee rond, maar hij werd er zelden mee gespot. Lukaku wisselt immers graag af. Woensdag arriveerde hij nog op training in zijn matzwarte Mercedes, maar gisteren haalde hij zijn paradepaardje uit de garage: een Rolls Royce Ghost van maar liefst 281.000 euro. Een wagen waar hij met een loon van boven 200.000 euro per week niet lang voor hoeft te voetballen. Lukaku parkeerde zijn bolide onder meer naast de knalrode Jeep Wrangler van Matteo Darmian en de gepersonaliseerde Range Rover Sport V8 van Jesse Lingard. Een spelersparking vol luxe-auto's, heet zoiets.

ZENPIX

In aanloop naar de topper tegen Liverpool kreeg Lukaku ook lof van Jurgen Klopp, trainer van The Reds. "Ik denk niet dat iemand er ooit aan heeft getwijfeld dat hij uit zou groeien tot een wereldspits. Om eerlijk te zijn vond ik hem al een wereldspits bij Everton. Bij United amuseert hij zich duidelijk. Hij is er nog beter geworden." Een compliment dat kan tellen: in Engeland hoor je dat vaker dan in België bijvoorbeeld, waar Lukaku ondanks 11 goals in de WK-kwalificatiecampagne niet door iedereen wordt gewaardeerd. "We weten dat United veel kwaliteit heeft", zei Klopp nog. "Wij kijken uit naar de topper. Eén van de meest speciale wedstrijden in het wereldvoetbal." 

photo_news
ZENPIX22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jeanne Delvoy

  Proficiat ,mooi wagen het is je zeker gegunt.Geld is als mest; het is alleen goed als het wordt verspreid.De afgunst van een sufferd op talentvolle mensen wordt steeds verzacht door het vermoeden dat zij aan een slecht eind zullen komen.

 • eric debanne

  We gaan zien op het WK of hij een zogezegd wereldspeler is ?

 • Kevin Spincemaille

  Eric als je een lijst maakt met de beste 5 échte spitsen (dus geen messi Enzo) hoort Lukaku er bijna altijd bij

 • Mark Marken

  Wat een kneuterige reacties allemaal. Jaloers dat jullie niet zo succesvol zijn? Hij heeft hard gewerkt voor die auto, en ja, hij verdient heel veel geld. Goed zo Romelu, laat ze maar janken.

 • eric debanne

  Een wereldspits ??? Niet overdrijven eh ! Klopp sla serieus door ! te zot voor woorden die uitspraak Hij is een goeie aanvaller maar geen complete speler, beperkt techniek kan met moeite man uitschakelen zoals een Ronaldo,Cavani,Lewandowski, Neymar