Zat dit Russisch en van spionage verdachte gewezen Playboy-model gisteren voor Fellaini in de tribune?

Victoria Bonya
instagram victoriabonya Victoria Bonya

Niet alleen de partners van Axel Witsel, Yannick Carrasco, Thomas Meunier en Michy Batshuayi werden gisteren gespot in het Spartak Stadium in Moskou (bekijk dat HIER), er was ook de opvallende verschijning van Victoria Bonya. De Russische, een gewezen Playboy-model, werd eerder dit jaar op date gespot met niemand minder dan Marouane Fellaini. Een foto van dat romantische uitje op restaurant werd in januari gepost op een fanpagina van Bonya op Instagram. De vrouw woont echter niet in bij Fellaini - de flirts mondden nooit uit in een relatie.

instagram bonyathebest

Op haar Instagram stelt Bonya, die acht jaar ouder is dan Fellaini (30), dat ze een in Monaco residerende tv-presentatrice, interviewster en journaliste is. Tijdens dit WK levert ze bijdragen voor de liveshow van het Russische Channel One. Ze woonde de match van de Rode Duivels bij met haar moeder en haalde een grote Belgische vlag boven. Heeft ze haar hart verloren aan ons land? In het filmpje hieronder zegt ze al grappend, bij een 4-1 stand voor België: "Ik dacht dat het 4-0 zou worden, maar Courtois was waarschijnlijk nerveus toen hij me in de tribunes zag zitten."

Tijdens de wedstrijd viel de middenvelder van Manchester United in minuut 59 in om Romelu Lukaku te vervangen. Na de match zijn de vrouwen en/of kinderen van de Duivels voor twee nachten welkom in de Moscow Country Club. Een grote barbecue vanavond moet het hoogtepunt van hun passage worden. Pas maandagochtend na het ontbijt moet de entourage uitchecken.

Cover Playboy

Naast tv-werk is Bonya ook actrice en model, dat al een een huwelijk achter de rug heeft. Ze is de ex-vrouw van Alex Smurfit, de zoon van de Iers-Britse multimiljonair Michael Smurfit, met wie ze een bijna zesjarige dochter heeft. In het verleden had ze ook al een relatie met de Braziliaanse voetballer Morais Welliton Soares, ook hij was een aantal jaar jonger dan Victoria. In september 2007 schitterde Victoria in een fotoshoot voor het Russische magazine Penthouse en in december van dat jaar schopte ze het tot op de cover van Maxim magazine. Maar daar bleef het niet bij. In 2011 stond ze ook op de cover van Playboy.

instagram victoriabonya

Spionne voor de Russische regering

Vorig jaar werd Victoria nog vastgehouden op de luchthaven van Los Angeles omdat de veiligheidsmensen ervan overtuigd waren dat ze een spionne was voor de Russische regering. Ze deden dat naar verluidt nadat ze in haar bagage een visitekaartje vonden van een bedrijf dat verborgen camera’s produceert. Victoria was helemaal onder de indruk van het voorval. ”Ik dacht dat ik gearresteerd en gedeporteerd zou worden. In plaats van me echte vragen te stellen, besloot de officier te praten over onze president. Hij wilde alles weten over mijn standpunt en begon te praten over de KGB”, vertelde ze toen. Victoria werd uiteindelijk vrijgelaten, naar eigen zeggen nadat ze de agenten haar sociale media accounts toonde. 
40 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • pat coens

  en dan spreken ze op Naingolan , hallo

 • Roger Dufour

  Den Fellaini is gewoon van op speciaal papier te schrijven!

 • Gino Denil

  Soms moet je je gelukkig prijzen dat je zo veel geld niet hebt.

 • eric debanne

  Zou die graag zien zonder make-up !

 • Guido Verhoeven

  Bij hem zit het in zijn haar, bij haar ........