Worstelicoon 'The Rock' gaat met nieuwe tattoo nog wat verder dan Tom Boonen: 30 uur en vier sessies voor skelet van stierenkop

Na vier sessies die samen meer dan 30 uur in beslag namen, heeft steracteur en worstelicoon Dwayne ‘The Rock’ Johnson gisteren aan zijn volgers op Instagram zijn indrukwekkende nieuwe tattoo laten zien. Het begon (zoals op onderstaande foto, de 'tussenstand' op 11 augustus, te zien) bij een kleine stierenkop, vele uren later is het bovenstaande dus het afgewerkte resultaat. 

En of The Rock er tevreden mee is. “De stroom van positieve energie gaat constant door de adem van het leven. De hoorns altijd voorwaarts gepositioneerd. Niet omhoog, voorwaarts – dat staat voor voorwaartse progressie en er altijd klaar voor te staan om te graven en diep te graven. Het oog is de geest en de kracht. Het is alles. Het is waar ik mijn kracht uit haal om te beschermen en lief te hebben. (…) We hebben allemaal de kracht, je moet ze enkel vinden”, luidde de inspirerende boodschap die met de video gepaard ging.

Instagram

De tattoo doet een beetje denken aan het nieuwe exemplaar van Tom Boonen. De ex-wielerkampioen - die zich voortaan volledig toelegt op de autosport - heeft zich ook een nieuwe (en vooral reusachtige prent) laten aanmeten, hij koos voor een hert op de rug. “Het wordt heel graaf”, vertelde zanger-tatoeëerder Jef Van Echelpoel  daarover aan Studio Brussel. De kunstenaar is nog lang niet klaar, maar gaf wel al een eerste foto prijs op Facebook. 
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Stijn Stroobants

  Wel mooier als die van Boonen.

 • aaron aerts

  Dat is zo een nieuwe "coverup stijl" maar over 5 jaar is dat allemaal vaag en doen ze het helemaal zwart. Ik heb spijt van een tattoo maar zal nooit zo'n plakkaat zetten.

 • Niels Thijs

  voor een coverup vind ik wel dat er nog veel te zien is van de originele, hele schedel is vlak maar waar de originele staat is de hele schedel plots verbrijzeld. Valt voor mij iets te veel op.

 • Ramon Simon

  Ik deed maar sessies van 2 uur, meer dan lang genoeg. Tenzij het een buitenlandse tatoeëerder is die maar een paar weken in het land is, dan kan je moeilijk anders.