Wesley Sneijder en vrouw Yolanthe openen loungeclub op Ibiza

ANP Kippa
Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe zullen komende zomer een loungeclub openen op het Spaanse eiland Ibiza. Sneijder blijft in de tussentijd voetballen en zal de club dus niet alleen uitbaten. Yolanthe's broer Xavier zal een handje toesteken, net zoals diens beste vriend William Kaay.

Het koppel heeft de voorbereidingen aan hun club stil kunnen houden en ondertussen schieten de werken aardig op. Yolanthe heeft de inrichting van de club helemaal voor haar rekening genomen. 

"Ja, het is goed gelukt om alles in alle rust op te zetten", aldus Sneijder in De Telegraaf. "We zijn al bijna klaar. We zijn de puntjes op de i aan het zetten, werklui zijn druk bezig om de inrichting op tijd af te krijgen en het eruit te laten zien zoals we alles hebben bedacht. Het wordt wel erg mooi, heb ik het idee, wij zijn in elk geval razend enthousiast."

De club zou (als alles goed gaat) openen in juni en bevindt zich net buiten het centrum van Ibiza. Het koppel heeft al een huis in Ibiza, aangezien Yolanthe's roots op het vakantie-eiland liggen. Samen hebben ze ook een zoontje van bijna 2 jaar, Xess Xava.