Wat zal de bondscoach hiervan denken? Nainggolan zet 2018 in met alcohol en sigaretten en biedt excuses aan via Instagram

Nieuw jaar, dezelfde gewoontes. Radja Nainggolan luidde 2018 vannacht in met een stevig feestje. Op bovenstaande beelden is te zien hoe onze landgenoot niet vies is van alcohol en sigaretten. 'Il Ninja' zegt op een gegeven moment zelfs dat hij "zat is". Meteen regende het reacties op de sociale media, waarop Nainggolan alle criticasters zélf van antwoord diende. “Zelfs op Oudejaarsnacht wordt er nieuws gemaakt. Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar, behalve zij… Get a life", klonk het bij de gepikeerde middenvelder. Eén ding is zeker: zijn kansen op een WK-selectie zullen hierdoor niet vergroten. (lees hieronder verder)

Nainggolan viert (té?) uitbundig het nieuwe jaar
rv Nainggolan viert (té?) uitbundig het nieuwe jaar

Excuses

Via Instagram verontschuldigde Nainggolan zich inmiddels aan al zijn fans. "Ik bied mijn excuses aan voor wat er vannacht is gebeurd. Iedereen weet dat ik graag met mijn vrienden oudejaarsavond vier. Maar vannacht ging ik over de schreef. Het was een speciale avond, waar je soms een beetje overdrijft. Ik wou in elk geval niet het slechte voorbeeld geven. Daarom moet ik mijn verontschuldigingen aanbieden voor mijn woordgebruik en gedrag."

Nainggolan biedt zijn excuses aan via Instagram
rv Nainggolan biedt zijn excuses aan via Instagram130 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frits Vandenberge

  Radja heeft dus zijn verdiende loon voor zij domme daad gekregen, al is het licht: een berisping door het bestuur en een geldboete door AS Roma. Bij een telefonische rondvraag bij de Rode Duivels en trainers waren ze bijna unaniem: "Dom van hem." Hij is gewoon zelf zijn bruggen aan het opblazen. Het zal in zijn karakter zitten zeker? Moeilijk te slikken voor de geheelonthouder die Martinez is.

 • didier de coster

  leve radja, onze mislukte spaanse zorrocoach moet radja niet omdat hij gewoon zichzelf is , denk je dat die andere mindere spelers van de duivels soms geen dingen doen die je liever niet wil weten ??? na een korte reis naar rusland vertrekt zorro naar engeland , staat nu al vast dus radja , komt wel goe

 • ludo marissen

  Forza Radja,er lopen andere tamzakken rond bij de Rode Duivels.

 • Rudi De Moor

  topsporters leggen voor zichzelf de lat enorm hoog ....dit is wat hij doet :door dit gedoe en het openbaar maken motiveert hij zichzelf om de eerstkomende match de ster van het veld te zijn , want anders wordt hij afgemaakt . Let maar eens op komend weekend .

 • Jan Corneel

  Als iedere werknemer van zijn werkgever na zijn uren geen pitje meer zou mogen drinken, dan gaat inbev failliet!