WAG van 'verbannen' speler haalt zwaar uit naar Newcastle

twitter chloesanderson

De Engelse Chloe Sanderson is een WAG die niet nalaat het op te nemen voor haar man. De partner van Davide Santon liet op Twitter onverbloemd weten wat ze vindt van de transfer van de flankverdediger van Newcastle naar Inter, een overgang met optie tot aankoop die vandaag geofficialiseerd werd. Sanderson, die een kind heeft van de Italiaan, stelt dat Santon (24) helemaal niet naar Milaan wou maar bij Newcastle wou blijven. Volgens Chloe werd Davide echter gedwongen door de clubleiding van de 'Magpies' (lees: de controversiële baas Mike Ashley).

twitter chloesanderson

"Gedegouteerd door de manier waarop Davide is behandeld. Hij is nu al een tijdje volledig fit maar krijgt geen kans meer - het enige doel van Newcastle is winst maken. Het is geen voetbalclub, maar een bedrijf. En zolang ze spelers mét passie voor de club zoals Davide verliezen, doden ze Newcastle United, samen met de fans die ondanks alle s*** ze toch nog blijven steunen", schreef ze in enkele tweets. En ook: "Dit is geen uitleenbeurt, het is een definitief vertrek. Inter moét straks kopen. Newcastle liet hem weten dat als hij niet vertrok, hij geen kans zou krijgen in de eerste ploeg."

twitter chloesanderson

Newcastle weigerde te reageren op de tweets, die door Sanderson niet veel later offline werden gehaald. Misschien ziet Chloe, geboren en getogen in Newcastle, een verhuis naar Italië wel helemaal niet zitten?
Dit is geen uitleenbeurt, het is een definitief vertrek. Inter moét straks kopen"

twitter chloesanderson