Vreemde beelden uit Nederland: assistent-trainer vecht robbertje uit met kapitein van de tegenstrever

Het moment dat Susan en Cornelissen met elkaar op de vuist gaan
RV Het moment dat Susan en Cornelissen met elkaar op de vuist gaan
Bizar moment in de partij tussen Kozakken Boys en Katwijk, een duel in de Tweede Divisie, de Nederlandse derde klasse. Wanneer het leer buiten rolde en aanvoerder Robert Susan de bal wilde oppikken, kreeg hij het flink aan de stok met de assistent-coach van de Kozakken Boys Ton Cornelissen.

Hoe vaker je naar de beelden kijkt, hoe groter de verbazing wordt. Robert Susan, speler én aanvoerder van Katwijk, wil de bal snel oppakken om die weer in het spel te gooien, maar daar wordt een stokje voor gestoken. Ton Cornelissen, assistent-coach bij Kozakken Boys, komt van de bank af en dwarsboomt een snelle inworp. Wat volgt is een vechtpartij tussen de twee, waarna spelers en stafleden van beide ploegen de kemphanen uit elkaar proberen te halen.

Als de mannen van beide ploegen enigszins zijn afgekoeld besluit scheidsrechter Sander de Brito Roque de wedstrijd tijdelijk te staken. In die rustpauze heeft Susan de rode kaart gekregen en mag ook Cornelissen op de tribune plaatsnemen. Tegen tien man scoorde Charlton Vicento de 0-1 voor Kozakken Boys. Uiteindelijk werd het nog 1-1 na een discutabele strafschop van Marciano Mengerink.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marnix Malone

  Hier gaat bij die assistent toch even het licht uit, niet?

 • Charel Jansens

  Het is wel die speler die door zijn gehaast zijn uitschuift en de co-assistent die op de bankzit tackelt dat deze reageerd is het logisch gevolg want zat in neutrale zone waar tegenstrever niets verloren heeft .

 • George Haymann

  Waarom wordt de speler gestraft? Dat die assisrent-coach zijn poten thuis houdt, dan is er niets aan de hand.

 • wim rooyakkers

  Sport verbroedert niet dus.

 • ron platteeuw

  Voetbal een feest !!!!??