Vranjes misdraagt zich (alweer) op verjaardagsfeest, braspartij mogelijk slecht nieuws voor Anderlecht

.
rv .
Het verstand komt blijkbaar niet met de jaren. Op een feestje voor zijn dertigste verjaardag heeft Ognjen Vranjes zich andermaal niet goed gedragen. De voorzitter van AEK Athene, dat de Bosniër huurt van Anderlecht, overweegt Vranjes een sanctie op te leggen. 

De avond begon rustig, maar ontaardde al snel in een braspartij, waarbij Vranjes en ploegmaats de bovenkledij uittrokken en ze bedenkelijke liedjes over Olympiakos zongen. Dat kon AEK, dat Vranjes huurt van Anderlecht, nog wel door de vingers zien, tot de Bosniër afgelopen zondag verschrikkelijk slecht speelde tegen... Olympiakos - het werd een 2-0-nederlaag. De voorzitter van AEK heeft nu aangekondigd dat hij Vranjes streng zal straffen. Het valt af te wachten of de Grieken het enfant terrible in déze omstandigheden willen kopen van RSCA. 

Tijdens de derby reageerden de geprikkelde fans van Olympiakos trouwens met een spandoek waarop Vranjes afgebeeld stond naast Jelena Karleusa, de bekende zangeres die begin dit jaar beweerde dat Vranjes haar met de dood bedreigd heeft. 

De beelden hieronder werden genomen vóór het feestje ontaardde

Ognjen Vranjes wordt uitgeleend door Anderlecht aan AEK Athene
Photo News Ognjen Vranjes wordt uitgeleend door Anderlecht aan AEK Athene5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Debrouwer

  Het anderlecht-DNA ! Nu Vranjes weg is, halen ze Vanden Borre terug . Er moet nu eenmaal zo'n soort in hun midden zitten !

 • IVAN COIGNE

  Scouting bij Anderlecht trekt op niets.

 • Eric Freys

  geld te veel en weet niet wat het woord "werken" betekent

 • GUIDO BEECKMAN

  Typische Anderlecht mentaliteit.

 • Pol Blindeman

  Snotneuzen met véél te véél geld.