Voetbalster biedt schoorvoetend excuses aan nadat ze het flink bruin bakte in pretpark

Photo News/Sports Illustrated
In de voetbalwereld staat ze bekend om haar prima voetenwerk, in de buitenwereld iets meer vanwege haar knappe snoetje. Wat profvoetbalster Alex Morgan het afgelopen weekend uitstak, een van de uithangborden van het Amerikaanse vrouwenvoetbal, bracht haar wel in een penibele situatie.

Morgan bakte het volgens TMZ Sport flink bruin in het Disney World-pretpark in Orlando. De 28-jarige Morgan kreeg het aan de stok met enkele bezoekers. Toen het personeel wou ingrijpen schold de voetbalster hen de huid vol en ook enkele agenten kregen de volle laag. "Ik ken het SWAT-team goed", zou ze geroepen hebben naar de aanwezige agenten die de gemoederen kwamen bedaren.

Het verhaal kwam naar buiten waarop Morgan niet anders kon dan zich excuseren via haar officieel kanaal. "Ik wil me verontschuldigen voor de zaken die het afgelopen weekend gebeurd zijn. Ik zal hier uit leren en het zal niet meer opnieuw gebeuren", klinkt het.

photo_news
ap
Sports Illustrated6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert Van Driessche

  Huid volschelden erg héééél erg. Wat dan te zeggen van de 52 doden in Vegas?????

 • Peter Rouchet

  Voetbal een feest!

 • eric debanne

  Ze toont haar waar gelaat !

 • Philippe Deckers

  Mooie vrouw!!!

 • yahya kasmi

  Waarom toon ze haar lichaam ??? Is da een voetballer???