Ga naar de mobiele website
^ Top

Voetballers beleven schok van hun leven wanneer blijkt wie hun opponent is

videostill
Wanneer twee amateurploegen elkaar bekampen in Spanje, wordt een opmerkelijke wissel gedaan. Die voetballer met het nummer acht breekt jandorie potten op het veld. Hij speelt de tegenstand van het kastje naar de muur maar is hij wel wie zij denken dat hij is?

De match wordt gefilmd door het populaire Spaanse tv-programma El Hormigueru dat komaf wil maken met de vooroordelen die als een waas boven het vrouwenvoetbal blijven hangen.

Daarvoor schakelen ze de professionele voetbalspeelster Brenda Perez in, die al uitkwam voor Valencia en Atletico Madrid. Ze belandt zeven uur lang in de schminkstoel om zich te laten omtoveren tot man. Brenda wordt Dani tijdens de opmerkelijke makeover.

Enkel de scheidsrechter en de manager van het amateurteam waarvoor ze speelt, zijn op de hoogte. Aangezien het voetbalseizoen nog niet zo heel ver gevorderd is, vormt het nieuwe gezicht binnen de ploeg niet echt een probleem. Nog geregeld melden er zich nieuwe spelers aan.

Ongeloof
Wanneer 'Dani' invalt, duurt het niet lang vooraleer de tegenstand op een hoopje wordt gespeeld en de goal valt. De opponenten kijken vol ongeloof maar dan moet het strafste nog komen. Voor 'Dani' een vrijschop neemt, gaan pruik en baard er onverbiddelijk af. Dat is even bekomen voor de heren.

Voor Brenda Perez was het alleszins een onvergetelijke ervaring. Bekijk hieronder de geweldige beelden. Op Facebook haalde het filmpje al meer dan vijf miljoen views op een dag.

¿Es el fútbol un deporte sólo de chicos? Hombres y mujeres con un balón en los pies pueden dar el mismo espectáculo.

Posted by Antena 3 on Wednesday, November 4, 2015

Mobiele surfers kunnen het filmpje ook via YouTube bekijken.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Gesponsord

Meld een bug