Voetballer 'voor de grap' ontvoerd en op de knieën gedwongen voor executie

Zombies in metro's of een lijkbleek geschminkt meisje dat plots opduikt in een lift? Verborgen camera-grappen tasten wel vaker de grenzen van het toelaatbare af, maar dit staaltje 'humor' is helemaal van de pot gerukt.

Doelwit van dienst was voetballer Madjid Bougherra, die enkele jaren geleden onder meer aan de bak kwam bij Glasgow Rangers en Charlton. De Algerijnse international zat rustig iets te drinken met een vriend toen de hel losbrak. Gewapende extremisten stormden het café binnen en sloten alle aanwezigen op in een kleine ruimte. De overige 'klanten' zaten uiteraard mee in het complot.

YouTube

Bougherra ontpopte zich al snel tot de steunpilaar die de rest trachtte te kalmeren. Even later werd hij samen met enkele anderen geblinddoekt in een wagen gezet en de woestijn ingereden. Als 'apotheose' moest hij op de knieën, klaar om onthoofd te worden. Ronduit smakeloos, met de ontvoerde Fransman die vorig jaar hetzelfde lot onderging in het achterhoofd.

Kos

Toen de blinddoek uiteindelijk afgedaan werd, leek Bougherra er toch nog mee te kunnen lachen. Met hier en daar een zure oprisping erbij, ongetwijfeld...

YouTube