Voetballer speelt onder valse identiteit. En wordt nog tijdens de match gearresteerd

Twitter

Bizar voorval tijdens een bekerwedstrijd in Peru. Na 25 minuten stapten plots enkele politieagenten het veld op richting Cesar Augusto Vasquez Montalvo, spits bij Union Kimbiri. Montalvo moest meekomen en werd na het invullen van enkele documenten prompt gearresteerd. Wat bleek? De voetballer zou al twee jaar de identiteit van een andere man hebben aangenomen en in werkelijkheid Jose Contreras heten.

Montalvo werd in een combi afgevoerd - "Ik ben een voetballer, geen crimineel", riep hij vergeefs uit - maar daar eindigde het verhaal niet. Toen de coach van Kimbiri wilde overgaan tot de vervanging van de weggevoerde Montalvo, kwam het tot een heftige discussie met zijn collega van tegenstander Sport Huanta. "Je kan geen speler vervangen die niet meer op het veld staat", beet die laatste van zich af. 

Uiteindelijk werd de wedstrijd voortijdig stopgezet. Sport Huanta, dat op het moment van de onderbreking met 2-0 leidde, werd tot winnaar uitgeroepen en mag naar de volgende bekerronde.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudi De Groof

    Volgens mij mag je die wel wisselen.

  • Ron Boreas

    De trainer van de tegenpartij gaat de regeltjes nog maar eens nalezen...