Voetballer op wel erg grappige wijze via WhatsApp gefopt door ‘clubdokter’

rv

Tom Preston, een jeugdspeler bij de Engelse amateurclub Lancaster City, zal zijn jongste blessure niet snel vergeten. De kerel dacht een app-bericht te sturen naar clubdokter Neil Coomber, om hem medisch advies te vragen over zijn enkel die pijn deed. Alleen stuurde de voetballer het bericht niet naar de dokter, maar wel verkeerdelijk naar zijn ploegmaat Rob Wilson. Die kroop op hilarische wijze meteen in de huid van onvervalste wonderdokter. Voor Craig Stanley, de coach van de provinciale club die uitkomt in de Northern Premier League Premier Division, alvast het beste medische advies dat hij ooit gehoord heeft. Volg hieronder de conversatie via WhatsApp.

Nadat de grappenmaker/ploegmaat de voetballer wijsmaakt dat ijs (of in dit geval, een bevroren zak erwten) louter goed is voor de eerste 24 uren, vertelt hij dat het erna beter is om er een steak voor een tiental minuten op te leggen. Waarop de kerel zijn vader naar de supermarkt stuurt om een lap vlees te gaan halen voor zijn zere enkel. En daar vervolgen ook weer een foto van stuurt... “Goed zo!”, is het antwoord van Wilson. “Dit zal je toelaten morgen te spelen - ik denk dat de coach je wel zal opstellen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.