VIDEO: Is dit nù al het doelpunt van 2018?

rv

Heeft Lee Idzi, doelman bij de Welshe eersteklasser Carmarthen Town, nù al het doelpunt van 2018 gemaakt? Het zou zomaar eens kunnen. Op nieuwjaarsdag bracht Idzi zijn team in het uitduel bij Aberystwyth na 66 minuten op voorsprong. En hoe. Met een uittrap van in de eigen zestienmeter verraste hij zijn collega aan de overzijde, al moet gezegd: we hebben doelmannen al alerter weten reageren. Niettemin: Idzi zette Carmarthen Town met zijn doelpunt op weg naar een 1-2-zege, pas de derde overwinning van het seizoen voor de rode lantaarn in Wales.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Klaasen

  Het doelpunt van het jaar is normaal gezien een schitterend doelpunt dat voetbaltechnisch perfect is uitgevoerd. Dit doelpunt is gewoon puur geluk en dan nog eens een flater van de keeper. Zelfs geen kanshebber dus.

 • fre cordier

  Hoeveel zou de doelman van de tegenpartij gegokt hebben om de match te verliezen? Zelfs een keeper van de gewestelijke U15 heeft die bal.

 • Wernet Van broekhoven

  Flater van het jaar zou beter zijn.

 • Alfons Verbist

  Zet dit doelpunt maar bij kandidaat winnaars. Er volgen dit jaar nog doelpunten.

 • van bael bram

  We zijn 3 dagen in 2018 en nu al het doelpunt van het jaar? Nee. Wacht tot het 4 de kwartaal van het jaar dan kunnen jullie dat kiezen