VIDEO: "En wie ben jij?" Securityman gaat pijnlijk de mist in wanneer hij Nadal om toegangsbewijs vraagt

Rafael Nadal is in Parijs toch niet zo bekend als je zou denken...
rv Rafael Nadal is in Parijs toch niet zo bekend als je zou denken...

Nummer één van de wereld en tienvoudig winnaar van Roland Garros. Toch wordt Rafael Nadal niet door iedereen herkend. Zelfs niet in Parijs. Op het ATP-tornooi in de Franse hoofdstad, waar Nadal met een blessure forfait moest geven voor de kwartfinales, werd hij door een securityman aan het oefencentrum om zijn toegangsbewijs gevraagd. "Ik heb het niet bij me", reageerde de Spanjaard. Waarop de bewaker, die duidelijk niet in de mot had met welke wereldster hij oog in oog stond, vervolgens vroeg: "En wie ben jij?" 

Ach, missen is menselijk...
16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • didier de coster

  die agent kan ontslaan worden als hij mister tennis zo maar binnenlaat , er is niks verkeerd aan , helemaal niks , wie zegt dat die agent een sportliefhebber is trouwens, ik zeg goed gedaan kerel, zo moet het ook voor de koning kwestie van spreken

 • Yves Van Rossem

  Hier is men blijkbaar kampioen om "problemen" te maken waar er geen zijn ... gelukkig kan men dergelijke gevallen snel oplossen.

 • jean-pierre dermaut

  Het is de gewone Franse arrogantie ,wie daar staat als bewaker is heel goed "gebriefd" geweest .

 • Jos Vanhoedenaghe

  Zelfs al zou hij hem erkennen moeten de regels toch gevolgd worden. Dat is veiligheid.

 • Jan De Mulder

  Volgens mij missen eerder de media hier. Ik zou Nadal ook niet zomaar herkennen als in hem op straat tegenkom hoor! Die man doet gewoon zijn werk.