VIDEO: Dit moet de pijnlijkste blessure ooit zijn, Bosniër verliest testikel na horrortackle

rv
De ene blessure is de andere niet, maar wat Marin Galic is overkomen bezorgt elke voetballer ongetwijfeld kippenvel. De 22-jarige Bosniër kreeg in een duel tussen plaatselijke clubs FC Sloga en FC Zrinjski een akelige trap tussen de benen te verduren.

Eentje met enorm pijnlijke gevolgen, zo bleek naderhand. Galic bleef na de ongelukkige tussenkomst van zijn tegenstander kermend op de grond liggen, terwijl ook zijn medespelers hun ogen in afgrijzen van het tafereel afwendden. De jongeman werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis en daar volgde een hard verdict voor zijn 'zaakje'. De Bosniër verloor een van z'n testikels, maar zou intussen wel al aan de beterhand zijn. Toch maar twee keer nadenken voor een scherpe tackle, heren voetballers.


3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marco Vercauteren

    Schandalig gewoon dat die mafkees doet of er niks gebeurd is. Wat heb je daar nu aan om de andere leed te bezorgen?

  • Flauwe Plezante

    Heeft niks met voetbal te maken. Zo'n mannen zouden levenslang van een voetbalveld verbannen moeten worden.

  • roisine

    kan er geen constructie gemaakt worden waar heel het klokkenspel van de heren voetballers in een harnas wordt gestopt. dan moet dit niet meer gebeuren. erg voor die jongen, ik zou ook hoe dan ook mijn borst niet willen verliezen.