VIDEO. De reactie van Neymar, nadat hij (van Braziliaanse tiener) panna om de oren krijgt

Sportbible
Brazilië is gastheer van de komende Copa America (14 juni - 7 juli). Bondscoach Tite maakte twee weken geleden zijn selectie bekend, maar nodigde recent ook enkele youngsters uit op training. Zo ook Weverton Guilherme, die het zowaar aandurfde om Neymar te poorten.

De 19-jarige Weverton, een talentvolle rechtsback, komt momenteel uit voor de B-ploeg van Cruzeiro. En de jonge Braziliaan kreeg onlangs van bondscoach Tite de kans om mee te trainen met de nationale ploeg. Weverton stond z’n mannetje en pakte zelfs prompt uit met een panna. Het slachtoffer: Neymar. Pijnlijk voor de superster, die Weverton vervolgens tegen de grond werkte.

Eerder kreeg Neymar te horen dat hij niet langer de aanvoerder is van de Seleção. De aanvaller moet zijn kapiteinsband afstaan aan PSG-ploegmakker Dani Alves. Neymar kwam namelijk een paar keer negatief in het nieuws. Na de verloren bekerfinale tegen Stade Rennes sloeg hij een toeschouwer die hem had geprovoceerd. Het leverde de Braziliaan een schorsing op van drie wedstrijden. Neymar was ook betrokken bij een verhitte ruzie in de kleedkamer van PSG.

De Braziliaanse selectie:
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Amaury Rogge

  Hebben gezien tegen België op het WK dat het een topspeler is heb zelfs niet gezien dat hij meespeelde..!! Triestig voetballertje. Zal nooit bij de beste horen!

 • Febe Chapin

  Keert zich niet eens om hem te feleciteren en verontschuldigen.. waar is het tijdperk van klasse spelers als Roberto Carlos..

 • eric debanne

  Zielig en triestig voetballer ... Kan helaas niets verdragen die pipo !

 • Albert Grisar

  Fel overroepen speler imo, hoort niet in de top 10 beste spelers ter wereld.

 • Betty Vandeyck

  Hij blijft toch wel de op twee na beste voetballer ter wereld