Verstappen wint en dat maakt bij deze Nederlanders duidelijk heel wat los

@maxverstappen1 wins... and celebrations go through the roof! @ziggosportf1 #MalaysiaGP #Formula1 #F1

35.9k Likes, 398 Comments - FORMULA 1® (@f1) on Instagram: "@maxverstappen1 wins... and celebrations go through the roof! @ziggosportf1 #MalaysiaGP ..."

Max Verstappen scheurde gisteren in Maleisië naar zijn tweede zege ooit en ook in thuisland Nederland werd die triomf uitbundig gevierd. Tom Coronel en Robert Doornbos, twee autoracers, zagen samen met enkele vrienden hoe de overwinning zich voltrok en dat was natuurlijk een feestje waard. In die mate zelfs dat het dak er letterlijk en figuurlijk af ging...

epa9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Berry Colijn

  Stoffel evenwaardig aan Max. Hahaha, de grootste mop sinds jaren. Wat Max doet, dat durft die Stoffel niet. Die is veel te bang en blijft gewoon in een file rijden zonder iemand te passeren!!!!. Dus houd aub op om die twee met elkaar te vergelijken.

 • Filip Baert

  Altijd die zever over nen halve belg of nen hollander. ben zelf geen fan van Max maar hij laat zeer mooie dingen zien en zijn prestatie van zondag was er een om van te snoepen. ik denk dat Stoffel wel evenwaardig is en wat hij deed mag er ook zijn. Wees gerust deze twee heren zijn een goede reclame voor de formule 1.Trouwens was het nu Tim Coronel of Tom Coronel?

 • Berry Colijn

  Wat een zielige lui hier. Max is Nederlander en geen Belg. Er wordt in eerste instantie naar de nationaliteit van de vader gekeken en hij is Nederlander!! Dus!!! En zonder pech van de andere toppers wint hij niet zegt er hier één. Hahaha, hij haalt de leider Hamilton van het klassement in. Dus dat is geen topper. Afgunst en nog eens afgunst. Laat eerst Stoffel de schildpad maar eens proberen te winnen. Hij moet wel opschieten, want die Stoffel is al 5 jaar ouder dan onze Max!!!

 • Geert Van de Moortele

  Zonder pech van de andere toppers wint hij niet.

 • Sven Marien

  Gerald joling das nen nederlander. Verstappen is meer belg dan nederlander het is om papa pleziereke te doen